Endurance Kainuu - Logo valkoinen

Kainuu Endurance Experience – haasta itsesi kunnolla luonnon omalla areenalla, Kainuussa.

Lost in Kainuu:

LOST IN KAINUU Vuokatti, SotkamO

Lost in Kainuu Adventure Race 4.-7.9.2024

Kainuun vaarat ja korpimaisemat, Lost in Kainuun henki ja toimivat järjestelyt. Niistä on tehty seikkailu, josta riittää muisteltavaa pitkään! Lost in Kainuu Adventuresta löydät monipuolisen kattauksen sarjoja 3 tunnin seikkailusta aina 48 tunnin seikkailuun. Vuonna 2024 Lost in Kainuu seikkaillaan Sotkamossa keskellä Kainuun kauneinta korpea.

Lost in Kainuu - Tietoa tapahtumasta kuva
Lost in Kainuu - Tietoa tapahtumasta kuva

Tietoa tapahtumasta

Suomen suurin seikkailukisa

Seikkailukisa ihan kaikille liikkujille

Lost in Kainuu Adventure Race on koko kansan seikkailukisa, joka kokoaa yhteen niin lajin ensikertalaiset kuin kokeneemmat konkaritkin. Laaja kattaus eri mittaisia sarjoja sekä maltilliset varustevaatimukset mahdollistavat kisaan osallistumisen myös niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta seikkailu-urheilusta. Lajin aktiiviharrastajille kisa tarjoaa puolestaan haastavia reitinvalintatehtäviä sekä mahdollisuuden kisailla pitkässä kisassa kotimaassa.

Toimivat järjestelyt takaavat seikkailu­elämyksen

Lost in Kainuu Adventure Race toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa, joten tapahtumassa on takana paljon nuorta järjestelyvoimaa. Lost in Kainuussa on panostettu myös palveluiden määrään, kuten ruokailuihin, vaikka kisa toteutetaan välissä haastavissakin olosuhteissa.

Lost in Kainuu tärpit

Elämäsi seikkailu ystävien kanssa

Lost in Kainuu Adventure Race on muutakin kuin seikkailukisa. Parhaimmillaan se on ystävykset toisiinsa hitsaava fyysinen ja henkinen haaste, josta syntyy ikuinen yhteinen elämys.

Lost in Kainuu - Suuntana seikkailukisa kuva

Suuntana seikkailukisa

Ota seikkailukisa haltuun kokeneen seikkailijan vinkeillä ja muista, että Lost in Kainuu Adventure Raceen osallistuakseen ei tarvitse olla kokenut seikkailija, vaan hyvä peruskunto riittää jo pitkälle.

Lost in Kainuu - Haasta ystäväsi kunnolla kuva

Haasta ystäväsi kunnolla

Lost in Kainuu Adventure Race on parasta hyvän ystävän kanssa nautittuna. Haasta ystäväsi mukaan seikkailuun, josta riittää muisteltavaa vielä vuosienkin jälkeen!

Lost in Kainuu - Maailmancup-osakilpailu kuva

Ensimmäistä kertaa myös maailmancup -osakilpailu

Lost in Kainuu Adventure Race 2024 on 48 h sekasarjassa Adventure 1-sarjan maailmancupin Euroopan osakilpailu sekä suomenmestaruuskilpailu. Osakilpailun voittaja saa ilmaisen osallistumisen vuoden 2025 maailmancupin finaaliin!

Ilmoittaudu mukaan

Lukitse tavoitteesi ajoissa

Lost in Kainuu Adventuressa on porrastetut osallistumismaksut, joten mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan sitä enemmän säästät, ja samalla pääset keskittymään olennaiseen, eli harjoitteluun.

Lost in Kainuu uutiset

Seuraa uutisiamme ja ole vähemmän lost

Lost in Kainuussa nyt vain aina sattuu ja tapahtuu, mutta parhaiten pysyt kartalla seuraamalla uutisiamme.

Lost in Kainuu - Uutiset kuva

Lost in Kainuu Adventure sopii kaikille

Seikkailukisa ei ole vain huipuille tarkoitettua kovaa raastamista, vaan mukaan voi lähteä kuka tahansa hyvän peruskunnon omaava kuntoilija. Lost in Kainuu Adventuressa esimerkiksi 3-4 h ...
Lue lisää
Lost in Kainuu - Uutiset kuva

Nyt ensimmäistä kertaa maailmancup osakilpailu

Sotkamossa 5.-7.9.2024 seikkailtava Lost in Kainuu Adventure on ensimmäistä kertaa myös Adventure 1 -sarjan maailmancupin Euroopan osakilpailu. Maailmancupin osakisa seikkaillaan nelihenkisin sekajoukkuein 48 h sarjassa.
Lue lisää
Lost in Kainuu - Uutiset kuva

Lost in Kainuu Adventure 2024 seikkaillaan Sotkamossa

Vuonna 2024 Lost in Kainuu Adventuren kisanäyttämönä toimivat Sotkamon ja Vuokatin vaaramaisemat. Luvassa on jälleen huikea seikkailu, sillä alueelta löytyy todella upeat ja vaihtelevat olosuhteet ...
Lue lisää

Kuvagalleria

Lost in Kainuu on elämäsi seikkailu

Lost in Kainuu Adventuressa koet onnistumisen elämyksiä, luonnon kauneutta, yhteisöllisyyttä, itsensä voittamista sekä paljon muuta. Inspiroidu menneiden vuosien tunnelmasta ja lähde mukaan!

Yhteistyö­kumppanit

Lost in Kainuu Adventuren kumppanina tuet kainuulaista liikuntaa ja urheilua

Luotettavat kumppanit ovat onnistuneen Lost in Kainuun kivijalka. Lost in Kainuu Adventuren kumppanuus on samalla satsaus kainuulaisten liikuttamiseen, sillä tapahtuman tuotto käytetään Kainuun Liikunnan perustyöhön liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseksi Kainuussa.