Endurance Kainuu - Logo valkoinen

Kainuu Endurance Experience – haasta itsesi kunnolla luonnon omalla areenalla, Kainuussa.

Vuokatin Vaellus:

Vuokatin Vaellus

Vuokatin Vaellus la 14.9.2024

Vuokatin Vaellus on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa. Vuokatin Vaelluksella matkavaihtoehtoina ovat 12 km ja 21 km. Lisäksi sunnuntaina 15.9.2024 järjestetään Vuokatin Vaellukseen kuuluva kaikille avoin ja maksuton Perhevaellus.

Vuokatin Vaellus - Tietoa tapahtumasta kuva
Vuokatin Vaellus - Tietoa tapahtumasta kuva
Vuokatin Vaellus - Tietoa tapahtumasta kuva

Tietoa tapahtumasta

Vaellus­nautintoja jo vuodesta 1945

Vuokatin Vaellus viettää 80-vuotis­juhlavuottaan

Vuokatin Vaellus on järjestetty joka syksy vuodesta 1945, joten 14.9.2024 Vuokatin Vaellus vaelletaan järjestyksessään 80. kerran! 12 km:n ja 21 km:n reiteillä kuljetaan kaunista UKK-reittiä pitkin yli Vuokatin vaarajonon. Matkan varrella nautitaan mm. luonnosta, vaaramaisemista ja huoltopisteillä tarjottavista vaelluseväistä harmonikkamusiikin tahdissa. 

Vuokatin Vaellus tärpit

Enemmän kuin vaellus­tapahtuma

Vuokatin vaarat tarjoavat niin fyysisiä haasteita kuin unohtumattomia vaelluselämyksiäkin. Vaelluspäivän kruunaavat viralliset Vaellustanssit Naapurinvaaran Huvikeskuksella!

Vuokatin Vaellus - Porukalla Vuokatin Vaellukselle kuva

Porukalla Vuokatin Vaellukselle

Vuokatin Vaellus on parasta porukalla! Ryhmille, joissa on vähintään viisi vaeltajaa, annamme 15 %:n alennuksen osallistumismaksuista.

Vuokatin Vaellus - Haasta ystäväsi kunnolla kuva

Haasta ystäväsi kunnolla

Vuokatin Vaellus -viikonloppu on parasta hyvän ystävän kanssa nautittuna. Haasta ystäväsi mukaan tapahtumaan ja vietä ikimuistoinen tapahtumaviikonloppu Vuokatissa!

Vuokatin Vaellus - Majoitus ja matkustaminen kuva

Majoitus ja matkustaminen

Vuokatti sijaitsee Kainuun sydämessä, ja perille pääset niin junalla, autolla kuin lentokoneellakin. Alueelta löytyy myös majoitusta moneen tarpeeseen.

Ilmoittaudu mukaan

Varaa luonto­liikkujan syksyn kohokohta

Vuokatin Vaelluksella on porrastetut osallistumismaksut, joten mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan, sitä enemmän säästät, ja samalla pääset keskittymään olennaiseen, eli harjoitteluun.

Vuokatin Vaellus uutiset

Pysy polulla ja poimi parhaat vaellusvinkit

Seuraa uutisiamme ja pysy ajan hermolla, mitä Vuokatissa ja Vuokatin Vaelluksella tapahtuu.

Viisi iloista henkilöä kävelee vihreässä metsässä reput selässä.

Hyödynnä edullisempi hinta

Vuokatin Vaellus 2024 vaelletaan Kainuun vaaramaisemissa syyskuussa 80. kerran 14.9.2024! Monipuolinen Vuokatin Vaellus tarjoaa jokaiselle sopivia vaellushaasteita, ja vaelluksella on kaksi matkavaihtoehtoa: 12 km ja 21 km. Tapahtumassa on käytössä ...
Lue lisää
Vuokatin Vaellus - Uutiset kuva

Tervetuloa Vuokatin Vaelluksen uusille nettisivuille

Vuokatin Vaelluksen nettisivut ovat uudistuneet! Uusilta sivuilta löydät helposti mm. tapahtumainfon, vinkit majoitukseen ja matkustamiseen sekä tapahtuman mediagallerian ja paljon muuta. Tervetuloa tutustumaan!
Lue lisää
Vuokatin Vaellus - Uutiset kuva

Varaa luontoliikkujan syksyn kohokohta ajoissa

Vuokatin Vaelluksella on porrastetut osallistumismaksut, joten mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan, sitä enemmän säästät. Ilmoittautuminen aukeaa alkuvuodesta 2024, joten pysy kuulolla!
Lue lisää
Vuokatin Vaellus - Uutiset kuva

Vuokatin Vaellus viettää 80-vuotis­juhlavuottaan

Vuokatin Vaellus on järjestetty joka syksy vuodesta 1945, joten 14.9.2024 Vuokatin Vaellus vaelletaan järjestyksessään 80. kerran. Lisäksi tapahtuman järjestäjä Kainuun Liikunta ry viettää vuonna 2024 30-vuotisjuhlavuottaan, joten luvassa on juhlavuoden ...
Lue lisää

Kuvagalleria

Vuokatin Vaellus on täynnä elämyksiä

Vuokatin Vaelluksella koet onnistumisen elämyksiä, luonnon kauneutta, yhteisöllisyyttä ja itsesi voittamista. Inspiroidu menneiden vuosien tunnelmasta ja lähde mukaan!

Yhteistyö­kumppanit

Vuokatin Vaelluksen kumppanina tuet kainuulaista liikuntaa ja urheilua

Luotettavat kumppanit ovat onnistuneen Vuokatin Vaelluksen kivijalka. Vuokatin Vaelluksen kumppanuus on samalla satsaus kainuulaisten liikuttamiseen, sillä tapahtuman tuotto käytetään Kainuun Liikunnan perustyöhön liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseksi Kainuussa.