Endurance Kainuu - Logo valkoinen

Kainuu Endurance Experience – haasta itsesi kunnolla luonnon omalla areenalla, Kainuussa.

Tour de Kainuu:

Tour de Kainuu

Tour de Kainuu 7.-8.6.2024

Tour de Kainuu on maantiepyöräilytapahtuma Kainuun upeimmissa vaaramaisemissa. Yhteisöllisessä tapahtumassa ajetaan ajonopeuden mukaan eri ajoryhmissä ilman kilpailua, maisemista ja itse pyöräilystä nauttien.

Tour de Kainuu - Tietoa tapahtumasta kuva
Lost in Kainuu - Tietoa tapahtumasta kuva

Tietoa tapahtumasta

Pyöräilykesän avaus­tapahtuma Kainuun vaaroilla

Kaksi päivää pyöräilynautintoa

Tour de Kainuu on kaksipäiväinen maantiepyöräilytapahtuma Kainuun upeissa vaaramaisemissa. Pyöräilyreiteille ominaista ovat pitkät loivat nousuosuudet palkitsevine maisemineen, sekä pitkät palauttavat laskuosuudet.

Yhteisöllisesti ryhmässä polkien

Tour de Kainuussa ajetaan ajoryhmissä ennalta valitun ajonopeuden mukaan. Tapahtumassa ei ole ajanottoa ja pääosassa on yhteisöllisyys ja ryhmässä syntyvä hyvä kannustava henki. Mukaan voi lähteä matalalla kynnyksellä ja vähemmälläkin ajokokemuksella.

Tour de Kainuu tärpit

Ei kisaillen vaan nautiskellen

Tour de Kainuu on rentouttava pyöräilyviikonloppu Kainuun parhaista maastoissa ja palveluista nauttien.

Tour de Kainuu - Porukalla Tour de Kainuulle kuva

Porukalla Tour de Kainuulle!

Tour de Kainuu poljetaan ryhmäajona ennalta määritellyissä vauhtiryhmissä. Tapahtumaan kannattaakin lähteä nautiskelemaan vaikkapa kaveriporukalla joko samassa ryhmässä polkien tai eri vauhtiryhmiin hajaantuen – ajokavereita löytyy silti kaikille!

Tour de Kainuu - Haasta ystäväsi kunnolla kuva

Haasta ystäväsi kunnolla

Tour de Kainuu -viikonloppu on parasta hyvän ystävän kanssa nautittuna. Haasta ystäväsi mukaan tapahtumaan ja vietä sporttinen tapahtumaviikonloppu Vuokatissa. Yhteinen tapahtuma on myös erinomainen motivaattori harjoitteluun!

Tour de Kainuu - Nauti parhaista palveluista kuva

Nauti parhaista palveluista

Tour de Kainuu -viikonlopusta kannattaa ottaa kaikki ilo irti nauttien myös muista Vuokatin palveluista. Alueelta löytyy runsaasti tekemistä myös perheen kannustusjoukoille lapsista aikuisiin. Tapahtuman jälkeen voi ansaitusti suunnata vaikkapa Katinkullan kylpylään.

Ilmoittaudu mukaan

Lukitse tavoitteesi ajoissa

Tour de Kainuulla on porrastetut osallistumismaksut, joten mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan sitä enemmän säästät, ja samalla pääset keskittymään olennaiseen, eli harjoitteluun.

Tour de Kainuu uutiset

Pysy ajan hermolla ja poimi parhaat vinkit

Seuraa uutisiamme ja pysy ajanhermolla, mitä Tour de Kainuulla ja Kainuun pyöräilyssä tapahtuu.

Tour de Kainuu - Uutiset kuvat

Porukalla Tour de Kainuulle

Lähde mukaan Tour de Kainuulle vaikkapa kaveriporukalla. Annamme vähintään 6 hengen pyöräilyporukoille 15 % alennuksen osallistumismaksuista.
Lue lisää
Tour de Kainuu - Uutiset kuvat

Tour de Kainuun ajankohta aikaistuu

Tour de Kainuun ajankohta aikaistuu. Tulevana kesänä tapahtuma ajetaan perjantaina ja lauantaina 7.-8.6.2024. Näin ollen Tour de Kainuu toimii hyvänä kesän pyörätapahtumakauden avauksena.
Lue lisää
Tour de Kainuu - Uutiset kuvat

Tour de Kainuun ilmoittautuminen avautuu helmikuussa

Tour de Kainuun 2024 ilmoittautuminen avautuu helmikuussa. Seuraile uutisiamme ja ole valmiina, kun ilmoittautuminen on auki!
Lue lisää

Kuvagalleria

Pyöräily­elämyksiä vaara­maisemissa

Tour de Kainuussa koet onnistumisen elämyksiä, luonnon kauneutta, yhteisöllisyyttä, itsensä voittamista sekä paljon muuta. Inspiroidu menneiden vuosien tunnelmasta ja lähde mukaan!

Yhteistyö­kumppanit

Tour de Kainuun kumppanina tuet kainuulaista liikuntaa ja urheilua

Luotettavat kumppanit ovat onnistuneen tapahtumiemme kivijalka. Yhteistyökumppanuus tapahtumissamme on samalla satsaus kainuulaisten liikuttamiseen, sillä tapahtuman tuotto käytetään Kainuun Liikunnan perustyöhön liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseksi Kainuussa.