Endurance Kainuu - Logo valkoinen

Kainuu Endurance Experience – haasta itsesi kunnolla luonnon omalla areenalla, Kainuussa.

Vuokatti Hiihto:

Vuokatti Hiihto

Vuokatti Hiihto lauantaina 8.2.2025

Huippukuntoiset ladut, toimivat järjestelyt ja lumiset vaaramaisemat takaavat hiihtoelämyksen, joka pysyy mielessä pitkään! Vuokatti Hiihdosta löydät monipuolisen kattauksen hiihtomatkoja 14 kilometristä aina 100 kilometriin molemmilla hiihtotyyleillä.

Tietoa tapahtumasta

Kevään aurinkoisin hiihtotapahtuma

Hiihtokauden aloitus huippuolosuhteissa

Vuokatti Hiihto on koko kansan hiihtotapahtuma, joka kokoaa yhteen niin kuntohiihtäjät kuin olympiaurheilijatkin. Vuokatti Hiihto pn maastohiihtokauden avaustapahtuma, jossa rentoudutaan ystävien seurassa, nautitaan Vuokatin palveluista ja piipahdetaan vaikkapa legendaarisissa Naapurinvaaran hiihtotansseissa.

Euroloppet on hiihtomatkailua parhaimmillaan

Vuokatti Hiihto kuuluu Euroloppet -maratonhiihtosarjaan, jonka muodostavat toinen toistaan upeammat hiihtotapahtumat Euroopassa. Hiihtomatkailu Euroloppet -tapahtumia kiertäen on mukava tapa tutustua uusiin paikkoihin ja maastohiihtokulttuureihin. Lunastamalla Euroloppet -passin pääset aina edullisemmin mukaan sarjan tapahtumiin.

Vuokatti Hiihto tärpit

Enemmän kuin hiihto­tapahtuma

Vuokatti Hiihto on paljon enemmän kuin hiihtotapahtuma. Se on rentouttava viikonloppu ystävien seurassa palveluista nauttien.

Vuokatti Hiihto - Porukalla Vuokatti Hiihtoon kuva

Porukalla Vuokatti Hiihtoon!

Vuokatti Hiihdon kaikki matkat hiihdetään samana päivänä. Näin ollen koko porukan on hiihdon jälkeen helppo rentoutua jälkipelien merkeissä nauttien Vuokatin palveluista.

Vuokatti Hiihto - Haasta ystäväsi kunnolla kuva

Haasta ystäväsi kunnolla

Vuokatti Hiihto -viikonloppu on parasta hyvän ystävän kanssa nautittuna. Haasta ystäväsi mukaan tapahtumaan ja vietä ikimuistoinen tapahtumaviikonloppu Vuokatissa!

Vuokatti Hiihto - Viimeistele kisakunto Pastapartyssa kuva

Viimeistele kisakunto Pastapartyssa

Tankkaa energiavarastosi täyteen perjantaina 15.3.2024 klo 17-20 VuokattiSportin O’las-ravintolassa järjestettävässä Vuokatti Hiihdon Pastapartyssä. Tarjolla on hyvän ruoan lisäksi ohjelmaa sekä vinkkejä seuraavan päivän hiihtokoitokseen.

Ilmoittaudu mukaan

Lukitse tavoitteesi ajoissa

Vuokatti Hiihdossa on porrastetut osallistumismaksut, joten mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan sitä enemmän säästät, ja samalla pääset keskittymään olennaiseen, eli harjoitteluun.

Vuokatti Hiihto uutiset

Pysy ajan hermolla ja poimi parhaat vinkit

Vuokatissa hiihdetään ympäri vuoden. Seuraa uutisiamme ja pysy ajan hermolla, mitä Vuokatissa ja Vuokatti Hiihdossa tapahtuu.

Leipomo- ja kondiittoriliike Pekka Heikkinen & kumpp. pop up -latukahvila Vuokatti Hiihdossa

Leipomo Pekka Heikkisen väki pakkaa uunituoreet leivät ja herkut matkaan Vuokatti Hiihtoon ja pistää pystyyn pop up -latukahvilan Vuokattihallin tapahtumakeskukseen lauantaina 16.3. klo 10.30 alkaen! ...
Lue lisää
Vuokatti Hiihto - Uutiset kuva

Mikko ”Peltsi” Peltolan 50-vuotisjuhlavastaanotto Vuokatti Hiihdossa

Luontoliikunnan lähettiläs Mikko ”Peltsi” Peltola täyttää maaliskuussa pyöreät 50 vuotta, ja syntymäpäiväänsä Peltsi juhlii mm. lauantaina 16.3.2024 Vuokatti Hiihdossa! Peltsin lahjatoiveena on, että kansa lähtee ...
Lue lisää
Vuokatti Hiihto - Uutiset kuva

Vuokatti Hiihto on parasta porukalla!

Nyt voit varata hiihtoporukallesi oman varikkopaikan Vuokatti Hiihdon lähtö- ja maalialueelta. Omalla varikkoteltalla voit järjestää yksilölliset huoltopalveltu ennen ja jälkeen hiihdon sekä somistaa varikkoteltan vaikkapa ...
Lue lisää
Vuokatti Hiihto - Uutiset kuva

Vuokatti Hiihdon uusi matkavaihtoehto 14 km

Vuokatti Hiihdossa on tarjolla nyt myös uusi leppoisa 14 km matkavaihtoehto Rönköstä Urheiluopistolle. Reitti sopii hyvin kiireettömästä menosta nautiskeleville. Reitille voi lähteä Rönkön huoltopisteeltä klo ...
Lue lisää

Kuvagalleria

Vuokatti Hiihto on täynnä elämyksiä

Vuokatti Hiihdossa koet onnistumisen elämyksiä, luonnon kauneutta, yhteisöllisyyttä, itsensä voittamista sekä paljon muuta. Inspiroidu menneiden vuosien tunnelmasta ja lähde mukaan!

Yhteistyö­kumppanit

Vuokatti Hiihdon kumppanina tuet kainuulaista liikuntaa ja urheilua

Luotettavat kumppanit ovat onnistuneen Vuokatti Hiihdon kivijalka. Vuokatti Hiihdon kumppanuus on samalla satsaus kainuulaisten liikuttamiseen, sillä tapahtuman tuotto käytetään Kainuun Liikunnan perustyöhön liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseksi Kainuussa.