Endurance Kainuu - Logo valkoinen

Kainuu Endurance Experience – haasta itsesi kunnolla luonnon omalla areenalla, Kainuussa.

Endurance Kainuu:

Tapahtumien takana

Kainuun Liikunta – Kunnon tekijä

Endurance Kainuu tapahtumat syntyvät Kainuun Liikunta ry:n osaavissa käsissä lukuisten urheiluseurojen ja muiden yhdistysten auttamana.

Tapahtumien takana

Kainuulainen tapahtuma syntyy yhteistyöllä ja talkoohengellä

Endurance Kainuu -tapahtumien vastuullisena järjestäjänä on Kainuun Liikunta ry lukuun ottamatta Raatteen Maratonia ja Kainuun Rastiviikkoa. Raatteen Maratonin järjestelyistä vastaa Suomussalmen Rasti ry ja Kainuun Rastiviikon takana ovat Kainuun Rastiviikko ry sekä kainuulaiset suunnistusseurat kukin vuorollaan. Lisäksi tapahtumien toteutukseen osallistuu myös suuri joukko muita kainuulaisia yhdistyksiä. Tapahtumissa korostuukin yhdistysten ja alueen yritysten välinen tiivis yhteistyö sekä edelleen voimissaan oleva talkoohenki. Vapaaehtoisten talkoopanosta tapahtumissa kun ei voi kylliksi kiittää!

Kainuun Liikunta ry – tapahtumia kainuulaisten hyväksi

Kainuun Liikunta on yksi Suomen 15 liikunnan aluejärjestöstä, jonka tehtävänä kainuulaisten hyvinvoinnin sekä liikunnan ja urheilun elinvoimaisuuden kehittäminen koko Kainuussa. Osallistumalla tapahtumiimme tuet samalla tätä arvokasta työtä, sillä tapahtumiemme tuotto suuntautuu kokonaan yleishyödyllisen järjestömme liikunnan kehittämistoimintaan.